FULL-SERVICE FEESTFORMULE VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG

Deze voordelige feestformule is verkrijgbaar vanaf 50 pers.
Pas op: Bij een minder aantal aanwezigen wordt toch
het minimum van 50 personen aangerekend.

Afhankelijk van de gewenste locatie bieden we tal van mogelijkheden.
Altijd maatwerk, altijd een nieuwe uitdaging. En dat doen we graag.
Contacteer ons.  info@eccon.be

RECEPTIE

ANDERHALF UUR LANG: Bubbels ‘Brut Marquise de Joie’,
sprankelende Kir van het Huis of fruitsap PLUS vijf hapjes

***

ONGELOFELIJK LUXUEUS BUFFET BESTAANDE UIT :

Zee-delicatessen en crustacés
Oesters | gamba’s | langoustines | venusschelpen | kreukels |
ongepelde grijze garnalen | wulken | gerookte zalm met zeeparels |
gepocheerde zalm | tomaat-garnaal | Live-cooking van scampi met césarsalad |
ter plaatse versneden huisbereide Gravlaks | fingertoast | courgettesalsa |
sashimi zalm met sojasaus en wasabi dip | tonijnsalade |
gemarineerde zoete haring in rode sherry | mosselen in tartaarsaus |
Spaanse mosselen | warme mosselen in lookboter

Gerookte visklassiekers: paling, sprot, makreel en haring.

Exquise klassiekers en fijne charcuterie
Carpaccio van Belgisch Witblauw met pesto en parmezaan-krullen |
ambachtelijk bereid hoofdvlees en pastei.

Live versneden op authentieke Berkel-snijmachine:
flinterdunne, Vlaamse, gedroogde ham, gekookte ‘Meesterlijke’ ham
en fijne salami “pur porc” | glaasjes parfait van foie gras afgewerkt
met gerookte eendenborstsnippers | varkensrillette met krokante toast |
verrines met meesterlijke hammousse | rosbief met balsamico
en gedroogde tomaatjes | opgevulde eitjes

Live cooking in de zaal:
mini witte pensjes met oude mosterd,
bloedworst met appelmoes en Breydelspek.

Soepen:
Bisque van kreeft en velouté van verse groenten vergezeld van fijne kruiden,
half opgeklopte room, ovenverse broodjes.

Passende garnituren en groenten:
Meloen | mangoblokjes | confituur van ajuin | rode ui | augurken |
graantjesmosterd | acht groentensalade’s | aardappeltjes | koude pasta |
Oosterse taboulé | rauwe groenten | 4 koude sauzen.

***

DELICIEUS HOOFDGERECHT
We serveren op het buffet altijd een visgerecht én een vleesgerecht.
De Chef bespreekt met u de gerechten aan de hand van
het seizoen, de kwaliteit en de versaanbiedingen.

***

FANTASIA ON ICE
Feestelijke ijstaart met frambozencoulis of chocoladesaus.
Aangepast aan uw feest.

of

GATEAU FRAMBOISIER
Licht en luchtig feestgebak met banketbakkersroom,
meringue en frambozen. Aangepast aan uw feest.

of

RIJKELIJK DESSERTENBUFFET BESTAANDE UIT :
Huisbereide gebakjes
Tartelettes met framboos,banaan, aardbei,
mini boules de Berlin, brésilienne, chocoladebrownie, citroentaartje…

Zalig zoete dessertenweelde
3 soorten roomijs met warme chocolade, frambozencoulis en slagroom,
café glacé, live-cooking van mini Irish Coffee,
à la minute gebrande crème brûlée, vers geklopte sabayon,
ter plaatse gebakken pannenkoekjes, warme wafeltjes,
marshmellows en vergeten snoep uit grootmoeders bokalen.

Kaasassortiment
Een keur aan kazen. Altijd vier soorten uit dit assortiment:
Brugse Blomme, Brie, Rochebaron, Bou d’Fagne, Conté,
Camembert met truffeltapenade, dentelle de Bruges, Keiems bloempje,
Chevre Rondin Perigoux, Pont Leveque, Parmezaan, Red Leicester, …
Nootjes, rozijnen, druiven, Luikse stroop en vers gebakken broodjes.

***

KOFFIE NAAR HARTELUST

***

DANSFEEST

Voor de muzikale omlijsting kiest u een eigen deejay
of onze ervaren huisdeejay tot 3u aan voordeelprijs : €400,00 btw incl.
Van aankomst tot 3u ‘s nachts zijn aperitief, geselecteerde wijnen, waters, gewone bieren, frisdranken en koffie inbegr.
Voor deze zwaardere bieren rekenen we een klein supplement :
Carlsberg 1€ / Duvel & Petrus 2€.