APERITIEF
Bubbels ‘Brut Marquise de Joie’, sprankelende Kir van het Huis of fruitsap.
Of kies voor een uitgebreide receptie (10 euro p.p.) :
1 UUR LANG bubbels ‘Brut Marquise de Joie’, sprankelende Kir van het Huis of fruitsap PLUS vier hapjes

WACHTBORDJE VAN DE CHEF

ONGELOFELIJK LUXUEUS VOORGERECHTENBUFFET
BESTAANDE UIT :
Zee-delicatessen en crustacés
Oesters | gamba’s | langoustines | rivierkreeftjes | venusschelpen | kreukels |
ongepelde grijze garnalen | wulken | gerookte zalm met zeeparels |
gepocheerde zalm | tomaat-garnaal | Live-cooking van scampi met cés arsalad |
ter plaatse versneden huisbereide Gravlaks | fingertoast | courgettesalsa |
sashimi zalm met sojasaus en wasabi dip | tonijnsalade |
gemarineerde zoete haring in rode sherry | mosselen in tartaarsaus |
Spaanse mosselen | warme mosselen in lookboter |

Gerookte visklassiekers: paling, sprot, makreel en haring.

Exquise klassiekers en fijne charcuterie:
Carpaccio van Belgisch Witblauw met pesto en parmezaan-krullen |
ambachtelijk bereid hoofdvlees | pastei met jeneverbessen

Live versneden op authentieke Berkel-snijmachine:
flinterdunne, Vlaamse, gedroogde ham, gekookte ‘Meesterlijke’ ham
en fijne salami “pur porc” | glaasjes parfait van foie gras afgewerkt met gerookte eendenborstsnippers |
varkensrillette met krokante toast | verrines met meesterlijke hammousse |
rosbief met balsamico en gedroogde tomaatjes | opgevulde eitjes |

Live cooking in de zaal:
mini witte pensjes met oude mosterd,
bloedworst met appelmoes en Breydelspek.

Soepen:
Bisque van kreeft en velouté van verse groenten
vergezeld van fijne kruiden, half opgeklopte room, ovenverse broodjes.

Passende garnituren en groenten:
Meloen | mangoblokjes | confituur van ajuin | rode ui | augurken |
graantjesmosterd | acht groentensalade’s | aardappeltjes | koude pasta |
Oosterse taboulé | rauwe groenten | 4 koude sauzen.

HOOFDGERECHT GESERVEERD AAN TAFEL MET KEUZE UIT :
Belgisch rund Witblauw: Een gebakken, sappige tournedos met bijhorende sausjes
Chef’s choice, Heerlijke vleessuggestie van de chef
Catch of the day, Dagverse vissuggestie van de chef
Enkel in nov/dec/jan : Stoofpotje van wild met bospaddestoelen en warm peertje

RIJKELIJK DESSERTENBUFFET BESTAANDE UIT :
Huisbereide gebakjes:
Tartelettes met framboos,banaan, aardbei, mini boules de Berlin, brésilienne, chocoladebrownie, citroentaartje…

Zalig zoete dessertenweelde:
3 soorten roomijs met warme chocolade, frambozencoulis en slagroom,
café glacé, live-cooking van mini Irish Coffee,
à la minute gebrande crème brûlée, vers geklopte sabayon,
ter plaatse gebakken pannenkoekjes, warme wafeltjes,
marshmellows en vergeten snoep uit grootmoeders bokalen.

Kaasassortiment:
Cambozzola, Brie, Brugse Blomme, Roche Baron.
Nootjes, rozijnen, druiven, luikse stroop en vers gebakken broodjes.

KOFFIE NAAR HARTELUST